Skip to content

Recensies

A. Oosterbaan

Utrecht

Onze ervaring is ontzettend goed met Paul. Hij is actief in de communicatie, en komt hierbij ook de gemaakte afspraken na.
Ons dak is fantastisch herstelt, waarbij Paul geen extra werk 'zocht' om ons extra op kosten te jagen maar een eerlijk oordeel velde over het dak.”

A. Ros

Utrecht

Paul is prettige en betrouwbare vakman. Voor een volgende klus is hij zeker in beeld. Ik neem nog even contact met hem op over puntjes op de i, bij het verwijderen van de schoorsteen is er binnen wat stucwerk kapot gegaan.
Verder prima werk geleverd en daarnaast nog aanvullend advies over het dak dat verder ging dan zijn eigen klus!”

R. Spil

Hilversum

Paul heeft met zijn collega's puik werk geleverd. Het complete pannendak vervangen, incl. panlatten en folie. Paul denkt proactief mee en doet voorstellen in het belang van de opdrachtgever.
Net voor de werkzaamheden zouden beginnen werd mijn dak getroffen door de januari-storm. Paul heeft direct noodvoorzieningen getroffen terwijl ik in India zat. Daarmee heeft hij erger weten te voorkomen.
Naast de goede resultaten kan ik melden dat Paul concurrerende prijzen hanteert. Niet de allergoedkoopste maar ook zeker niet de duurste.
Bedankt voor je diensten Paul
.”

N. Jansen

Barneveld

Was voor de eerste keer dat wij via werkspot een klus hebben laten uitvoeren, beetje huiverig. Zijn zeer te vrede hoe alles verliep. Paul is een beginnend ondernemer maar zeker niet qua vakmanschap. Goed en netjes werk geleverd ruimt alles op en maakt er geen smeerboel van. Duidelijk, open en eerlijke communicatie.”

Bekijk meer recensies op werkspot.nl klik hier!

Vraag vrijblijvend een offerte aan